torsdag, november 11, 2010

Medarbetardagar 2010

Vi skulle kunna kalla detta inlägg Efk vimmelbilder..hiho.
Men men, det har varit medarbetardagar för Efks pastorer ungdomsledare och andra anställda samling i Växjö, skönt för oss nära. Viktiga dagar då vi möts samtalar, samlar kraft, får undervisning, bryts mot varandra och lyssnar in vad som sker i vårt land och kyrkor. Fantastiska talar bla Anders sjöberg från efs.. mfl..
Jag blir alltid lite tagen också av att få möta så många människor som jobbar så hårt ute i vårt land på samma gång, tagen och glad.

Det numera även så härligt att komma till dessa dagar och se och veta att flera av ens vänner från studierna är här och där i landet och verkar för Guds rike på så viktiga och roliga sätt. Talare för ena kvällen var till och med vår eleonore. Jag känner mig helt stolt.
Även när jag är nere i skåne kan jag ibland slås av den tanken och den fyller mig med värme, vi är utsända liksom..
..När vi skulle boka sovplats visade det sig att det var fullt så det fanns bara en "mini sovsal" kvar för oss från kristianstad.. så sagt o gjort, Ulf och lena fick sova på varsin uppevåning... som läger.. bästa sorten.



Festkväll





..igår kväll så tänkte vi e vi åker till Mc D.. ..
..En annan sak som verkligen är värd att nämnas, ibland nästan mer än alla talare och liknande. Är klipporna som tjänade i köket under alla tre dagarna så att vi andra hade ork och kraft att sitta och lyssna och prata. Tack alla ni stabila i Ullriksbergskyrkan!! Utan er asså vore det inte mycket, dessutom hade Hugo, Viktoria, och Ingrid tagit hand om en servering jag skulle haft här hemma för att jag skulle komma iväg.. tacksamhet!

Så for vi hem trötta men fulla av hopp.

3 kommentarer:

marcus sa...

Bara en massa bra folk alltså :-) Vilken grej!
ps. nu e jag här ;-)
kram

Sophie sa...

Åååå Märta vilket Leende jag fick på läpparna när jag såg den hääärliga bruden! :)
Vad trevligt ni verkar ha haft!!!

lisa sa...

M- skönt att höra! ser fram emot att följa..:) (ja typiska bra folk:)
S- ja trevligt! vi hörs nu hemma!! kramen!

Du kanske också gillar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...