torsdag, september 20, 2007

igar

idag






Igar var jag frisk typ.. sa vi tankte att vi ville gora nagot annat an att ga mellan resturanger, pubar, filmstallen, och internetcafet, vart rum..

Vi har fatt ett par vanner har, vi brukar hanga i deras affar dricka chai och lyssna pa musik pa deras mobiler.. ibland koper vi nagot, inte sa ofta.. det skulle bli for dyrt och knappt om man skall pruta hela tiden hos sina vanner.. kanns konstigt..
Sa vi tankte vi foljer med pa motorcykelutflykt till en av stranderna har i narheten och runt lite, det ar sa fantastiskt vackert kring har helt gront.. och sma kullar. min mage har ju en vissinstabilitet sa jag var lite nervos, men de lovade att vi stannar sa fort jag skriker.. jaja det verkarde fungera bra, sa otroligt skont att se nagot annat ocksa..

Sen kom vi till stranden, himlen var ganska mork, det ar forfarande monsun sa varannan dag regnar det.. sa hann vi se stranden.. kissa och sa brakade det los.. vilket regn.. sa vi forsokte kora tillbaka vi var ju valdigt kalla och sa var det med den friskheten.. markte jag idag. Vi har varit med om det darmed motorcyklar innan, man skall vara forsiktig...
Innan vi markte att friskheten var borta hann vi se en film och ga ut med ett gang med britter och lite blandat, det var trevligt verkligen.
Vi det stallet vi satt vid stranden kunde man perfekt se avslutningen av Ganeshafestivalen da de sanker ned elefanten i havet. en upplevelse. Var elefant fick dock stanna pa rummet han skulle tycket det var for obehagligt med alla fyverkerier.
Sa idag, sangen, internetcafeet toaletten.. suck. Vi vill aka har ifran nu men vi far se nar det blir.
Roligt med alla ni som kollar har! Nu nar jag ar sjuk langtar jag mera hem.. det ar bara tva veckor kvar.. konstigt.
Matilda- tack for dikten vackra du!
Ernest- Nice to here from you again, we are in Goa, I'm sick so we waiting for that to go away! Sorry your swedish is so limited, and my english as well.. take care!

3 kommentarer:

Anonym sa...

grattis på namnsdagen lisa i indialand,

kram

Anonym sa...

Det sägs grattis från en man på Nygatan 69 också. Han väntar på att sin fru ska komma hem från Sthlm.

Ta hand om er,
vi väntar er ankomst med glädje!

Anonym sa...

Ja kan bara instämma, grattis grattis grattis!

Du kanske också gillar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...