onsdag, juli 26, 2006

man har så många olika sidor


jag och helena har ett bekännande att göra mest jag tror jag..

det började med att jag insåg att i detta hem finns en tv, alltid när man skall kolla på tv så finns det inget att titta på.. så nu ko llade jag upp ett seriöst och värdigt tv program "kalla fakta"- som dessutom handlade om blödarsjuka och hiv tragedi. hann till och med se vädret innan det började.

allt förlöpte helt som det skulle och avbröts lagom ofta av att jag och mor ringde om varandra för att kolla läget. Det var som upplagt för att ha fått ut något bra av den där apparaten. om det inte vore för att jag satt kvar och satt kvar...(jag har jobbat min första dag på fiket efter skåne- trött)

..och så började topmodell storbritanien- ett nytt avsnitt, av en händelse är det så att jag aktivt vägrat att se detta program ett antal gånger inför olika personer, bland annat min mor som ser detta med mycket humor och en stor portion ironi- om hon råkar vara hemma någon gång då detta sänds. jag tror hon mest ser det för att kunna skriva något fyndigt och väl uttalad träffsäkert om det i Friskis och Svettis pressen.

hur som helst kollade jag klart på det och i slutet när ca åtta stycken har blivit utslagna på en timma, alla har gråtit minst två gånger i programmet så tror jag tre sekunder att jag känner dem..skratt. helena har även bevittnat avslutningen och vi konstaterar att vi verkligen inte får se fler avsnitt.

nu händer det absurda att vi sitter kvar och pratar slår över på en annan kanal och där börjar "mister romance - alla vill ju vara som fabio" det är ett liknande program fast med män, och så klart börjar det med att de äter en massa (typiskt män i topmodel äter det aldrig typiskt kvinnor).
helena och jag konstaterar efter att de har kollat på sig själva i varsin spegel och låtsats att det är kvinnor det tittar på- att nu stänger vi av nu får det vara nog. och då medan vi funderar på hur vi skall förklara detta .. uppdaterade i ungdomskulturen, syndanöd, humor, lalalalala så kommer matilda och räddar oss genom att behöva bli insläppt.

men vi mår fortfarande bra om än lite mer roade, oroade och glada och nu skall vi snart sova och inte se mer på tv på flera veckor..

för övrigt kvällens citat:
"hon sa att du sa att th sa till dig" -Matilda A (hon har också jobbat sina första dagar på jobb efter skåne)

hur många gånger har jag ursäktat mig.. sov gott jag gillar er.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju det här med att de manliga stripporna i Mister Romance alla vill vara som Fabio med axellångt hår, skinnjacka importerad från -84, ridandes på vit häst... jag kan liksom inte släppa det. Kommer att drömma mardrömmar om kvinnan från Harlequin Books som presenterade sig som Professor Bev eller Deb eller något sånt, "expert på romantiska poser"... ahhhh!

Theresia sa...

undrar vad jag sa.. hm hm hm.. =)
livet är verkligen tv-dött.. men det är bra.. det finns så sjukt mycket att välja på när det kommer till tidsfördriv. Längtar efter en månads cykelteam... men aa. Tänk om man kommer leva ett svensson-liv!?

Anonym sa...

TV - har levt med tv i 3 veckor nu. Ärligt talat hopplöst, när man inte levt med tv på 5 hela år. Jag vaknar till tv, somnar till tv. I just hate that crap!!! Ungefär som att jag måst ta igen alla dom gånger jag inte sett. Har hittat ett gäng underhållande o icke underhållande program Bla FBI Files, varför måste det sändas just kl 24 mitt i natten. Natten blir ju liksom ett par timmar kortare. Jag gläder mig åt att livet återställs i morgon. Ingen TV, inget FBI, inga matprogram, inga så gör du dig själv bättre eller Varför inte Top Models. För övrigt har nyheten att Landis förmodligen är dopad tagit mig grymt hårt. Varför??? Ett tomt svar, lämnas efter det vakum som blivit när touren är över. Cykel är det bästa jag vet. Länge leve Armstrong, han kom - han tog hem segern 7 hela gånger utan doping. Det kallar jag gentleman!

Katarina sa...

Hittade du madrassen?

Du kanske också gillar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...