måndag, mars 05, 2012

Helgen!

Jag har nåden att ha många vänner. faktiskt flera riktigt goda vänner, nära sådana. Både nya och gamla. Just nu gläds jag åt att Elisabet och Christian har flyttat till stan o sixten ofcourse.. Det gör de hela lite enklare. Man kan hälsa på lättare.. fint e de!En annan vän jag har heter Sophie. Hon flyttade till Kristianstad nästan samtidigt som mej. Vi har även sprungit på varann i Örebro också tidigare. Sophie är ypperligt frimodig. det är härligt att umgås med folk som är det, för de är ofta ganska perstigelösa också, man kan va som man är helt enkelt. I helgen har jag vart o hälsa på i sthlm där hon gör sin fotsatt tjänst och utbildning till käkkirurg (specialist..) de ni! 
Vi har haft en härlig helg våren har kommit. Men härligast var nog ändå Överraskningen!! Sophie hade sagt att jag skulle ta med en av mina många "blåsor" som jag har.. OCh att vi på fredag skulle göra en överraskning. Eftersom vi fick tokbrottom så var vi tvungna att springa och eftersom vi tog fel tunnelbana sprang vi genom en galleria ända fram till inte mindre än ; KUngliga OPeran!! "vi ska se Svansjön!" ropade Sophie. Så fin överrasking. Så vackert ställe!! Vilken känsla och vilka dansare. Galna tider! Kände mej helt uppvaktad på ett bra sätt. Kungliga Operan är verkligen värd ett besök om du inte vart där. Man kan få hyfsat billiga biljetter där man ser bra!. Så fint att ha en vän som tänker "jag tänkte att du skulle uppskatta att vara här" OCh det gjorde jag verkligen, vi minglade runt och tittade på människor och åkte hiss och kollade i speglar och drack bubbel och kände oss lyxiga. Härligt. Fyra akter och fantastisk föreställning. Tack!!!
För övrigt delar vi intresset att röra oss så på lördag morgon var vi uppe med tuppen .. nästan. OCh sprang almost milen. Mycket bra. Och vilken strålande dag. Stockholm asså vackert! Tack kära Sophie att du fått mig att känna mej så omhändertagen! VI ses snart igen!

1 kommentar:

hannap sa...

hurra för er!

Du kanske också gillar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...