onsdag, januari 06, 2010

nyåret

varje dag är Guds dag
nyår




resa och landa och hemma.

Efter två veckor i en väska hos nära och kära är jag tillbaka i skåne igen. alltså jag har inte varit inne i väskan hela tiden. Många saker denna jul och ett nytt år i antågande.
Bland många möten har ett nytt litet liv tillkommit. Det lite oväntade och först besvärliga och sedan roliga var att mina marsvin fick en bebis, Ingrid- Marie och Göta visade sig varit Ingrid- Marie och Göte, så kan det gå. Så på nyårsafton kom en lite kabrat ut ur huset - lilla blessing eller som de kallar den hemma tore eller tora. Ska hämta dem i småland(hos pappa) om någon vecka hade mycket packning hem så de fick stanna lite till. Världens sötaste!
Nytider är alltid något som Gud sysslar med. Nytider i vårt inre - i själ och ande på så många olika sätt. Vi luras så lätt att tänka att sådant som sett ut på ett visst sätt alltid kommer att fortgå i den riktningen. Kan så vara men också inte. relationer, möten, arbetsplatser, vardagar kan alltid förändras och stabiliseras - Gud blåser med sin ande.

Försöker vara här och nu och vila i det- går mestadels bra. Spännande med ett nytt år, varje dag Guds dag. Vi hörs snart.
Kram

4 kommentarer:

Elisabet Svahn sa...

Världens sötaste marsvin! Han ser så lustigt fyrkantig ut!

lisa sa...

minimarsvinet

jonas sa...

ah... jag langtar efter att fa traffa blessing....

lisa sa...

roligt att du hittat hit!
tack för senast verkeligen!

Du kanske också gillar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...