tisdag, oktober 02, 2007

oj oj


Delhi nu..
rutt- Sverige ,Delhi, norr Deradun, Mussoorie, Jaipur, Jajsalmer okenvaster, Ahmedabad, Mumbai, Pune, Goa, Mangalore, Mysore, Bangalore, Agra, Delhi igen.. Sverige snart

Det borjade i Mysore och vidare till Bangalore for att sedan hanga runt ett par timmar i olika affarer medan vi vantade pa att den langa resan skulle borja.. vi passade pa att ata pa pizza hut, vasterlanskmat..

Hursom sa kom vi pa taget och hittade vara platser, jag vet inte hur mycket kex och kakor och russin och chips vi hade bunkrat upp med infor den har resan.. mycket iallafall. Efter att ha kollat sadant som att det gar att lasa fast vaskorna, toaletterna ar ingen katastrof, halsat pa medresenarer, sa kandes det anda som att det skulle ga vagen. 42timmar .. med en halvdags tag i bakfickan.

Det gick verkligen battre an vi trodde och taget blev lite sent och det var nagra olika skumma man att kora bort pa natten men i det stora hela annars fungerade det. Vi borjar forsta nu att det kanske ligger endel i de olika varningar vi fatt av en rad med personer for att resa nattag sjalva.. men vi har vart valdigt forskonade, beskyddade.


Vi bestamde oss sedan sent omsider for att ta vagen forbi Agra och Taj Mahal taget passerade anda dar pa morgonen dag tva av resan.. sa vi gjorde det roligt och verkligen vart den otroligt dyra intradet.. 750rupie for turister och 20for indier har skulle det passat att havda indisk harkomst men det kunde vi inte med.. ler. Men vilken galen byggnad, man fattar ingenting.. (bilder kommer och ni har val sett)

Sen tag till Delhi slutligen.. holl pa att hamna i en annan stad norr om da ingen sa att taget inte stannade i centrala delhi och vi glatt akte vidare.. som tur var hann vi av pa stationen innan.. konstigt eftersom biljetterna var bokade till Delhi.. hittade ett nytt tag och kom fram 23.00 till hostel efter att tyvarr ha tagit ut viss trotthet pa richacafforen.. och vagrat betala vilket slutade med att vi fick aka cykelricha i delhi mitt i natten till hostel med tokmycket packning.. rolig syn.. ler starpatser..

Olga ar lite sjuk sa idag har vi tagit det lungt. Besokt ett hindutempel, fatt massage och pedikyr valbehovligt fotterna ser ut som en 50arings.. inte nu langre som en bebis nu.. forvandling.

Nu ar det bara tva dagar kvar och vi tanker springa omkring imon lite har och dar.. och slanga sa mycket vi kan av det vi hade med hit eller ge bort och be att var packning inte overstiger 20kg..
bilder sedan
och hemresa snart.. ska bli harligt att se er! kram

Inga kommentarer:

Du kanske också gillar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...