lördag, april 09, 2011

Besöket o den nya hatten

..förr och
nu..Hanna
Jag är välsignad med flera fina fantastiska stabila, överlåtna vänner på olika håll och kanter, tacksamhet.
..hanna är en av dem. När jag flyttade till Örebro hösten 2006 hade vi bestämt att vi skulle dela lägenhet. en tvåa på väster i Örebro, och jag anlände dit efter sommaren med alla mina redan då många saker...(hjälp).. Hanna hade packat allt i påsar..(liten överdrift) och vi flyttade ganska ovetande om varandra in i vår lägenhet. Dela lägenhet, dela liv.
..En plats som sedan blev föremål för många samtal, böner, danser, bjudningar, tal och julbak och kaka, och härliga underbara vänner, och mackfika och vänner som sov över i tid och otid. OCh diskussioner o mer än något kanske- slipning av oss mot varandra. Och kan tänka vi hade det roligt och arbetsamt.
..Och vi läde oss mycket om både det ena och det andra och nu har tiden gått och mycket har faktiskt ändrats men vänskapen är kvar och växer och frodas på ett sånt där märkligt sätt som vänskap mellan nära vänner har en förmåga att göra. Som att den lite lever sitt eget liv och vi bara får vara med och ta emot, trots geografiska avstånd och allt möjligt.
..mycket glädje... och den nya hatten..

1 kommentar:

hannap sa...

Ja-a liksom! Fina du o fina hatten o hurra för allt möjligt!

Du kanske också gillar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...