måndag, mars 16, 2009

Guds hand 2




Då som Nu..Vi samtalar och drömmer och ser Guds hand och den där vinden som blåser vart den vill, röra sig, göra avtryck ge perspektiv och öppna och stänga dörrar.. till något vi tidigare bara kunnat ana..

Och då vi på inget sett var först vi flickor med drömmar i Stockholm kan jag ändå i backspegeln skåda att Gud hör bön och låter våra drömmar peka i en riktning. Hans hand för oss genom livet. Skaparens hand


"...En plats, ett ställe en puls att leva i ett sätt att dras med i dansen en hand som sträcks ut och låter dig komma med in i en värme som är från någon annan. Som skapar en gemensam värme som skapar ett öppet hjärta hos dig att våga ge vidare av ditt jag- att bli ett vi. Vi drömmer om att få se fler ”Hus” komma upp i olika konstellationer och inriktningar, som utmanar det här samhället och alla ettor som finns. Men som framför allt lever ett liv där det finns så mycket kärlek att det räcker och blir över till många fler än dem inom husets väggar..."
(del av "vision" kring vårt kollektiv Huset i Stockholm några år sedan nu..)

Så går vi en helg tillmötes då över hundra personer samlas och möts och bryts kring frågor om gemenskap i en tid av splittning hur ser den ut.. och kan vi ens..

"Gemenskap i splittingens tid" - Korsvei och Örebro Missionskola..

Det skall bli roligt att mötas!

Inga kommentarer:

Du kanske också gillar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...