onsdag, juli 11, 2007

Sikta mot stjärnorna

Vi hade den skönaste dolly parton här med I will always love you.
den mest suggestiva hardrock halleluja tolkningen, den vackraste ted gärdestad med åh vilken härlig dag och myckt mycket mera. Troligen var det en av de vakraste kvällarna det här året.
De olika framträdandena avslöste varandra med olika storheter.
Alla vi som hade laddat inför den här kvällen men ändå inte kunde vara förberedda på vad vi skulle få vara med om.
hon som hade övat sedan förra året, och han som skrivit en egen låt. de som var ett helt gäng med dansare och medly och kostymer som liknade ja jag vet inte. och den sången under vilken inte ett enda öga var torrt. och hon inte ett ord men så cool och klockren. och många många fler- och mera skratt glädje, tårar och återerövranden för oss alla. Människan blir vackrare och vackrare här, alla de som jag får möta men också jag och det är nåd att få uppleva och vara med om.

tacksamhet

(minns förra år:)

....Nä för jag vet inte hur det kom sig men genom dina ögon när de betraktade mig fanns en klarhet en medvetenhet, nej för här hade inga onödiga överflödiga ord yttrats. som hos mig.
Varje ord var en kamp för självständighet och värdighet för samtal möten och vardag. "Det är en ung man där borta som vill dansa med dig, det är lite arbetsamt men det skall nog gå", sa en röst.
Jag vet inte hur det kom sig men när vi dansade fanns inte längre någon skillnad och fast att jag bar nästan hela din kropps tyngd i mina armar så var det ditt skratt och det faktum att rullstolen gapade tom som gav mig kraften... (del ur)

möten- tacksamhet-äkthet
och jag vill göra ett tillägg och säga om poetisktext, vem är jag att säga,
men man får skildra och troligen skilldrar det lika mycket min vandring inuti -bort fån stolthet till dans, som din upp på ben till dans.


och i år nya och fler skilldringar och glädje! hörs om det sen! idag har jag ledig dag!

3 kommentarer:

studu sa...

Liiiiisa..Kul att kunna läsa dig idag härifrån i Kalifornien på något vänligt nätcafe, den där kvällen lät himla trevlig!...Allt väl här, skulle önska att några av er vore med här vid Stilla Havet då bruna jättepelikaner spetsdyker i azurblåa vattnet för att fiska...möter människor o talar om Sverige...kramar till alla Örebroborna!

studu sa...

Och så är vi nåbara på studulanudu@gmail.com...:-)

Emma sa...

Hallå! Sökte på google på "Ingenting går upp mot Furuboda" och hamnade på din sida. Kul! Fint du skrivit om Sikta Mot Stjärnorna, det var definitivt den finaste kvällen. Längtar så mycket tillbaka till Furuboda och Johanna nu! Hoppas allt är bra med er. Kram Emma!

Du kanske också gillar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...